Thursday, March 8, 2007

CNP-ul lor de lesbiene...


Domnu' Videanu, vin şi eu cu o rugăminte...

Ştiu ca tonul meu la adresa dumneavoastră, în unele dintre postările anterioare ar putea părea ironic şi rău-voitor, dar în fond sunt şi eu un cetăţean ca oricare altul, cu nevoi şi dorinţe.

Am văzut azi în tramvaiul 41 două lesbiene adolescente...

S-au suit la Crângaşi, chiar în faţa mea şi, după ce au petrecut o vreme în faţa validatorului, şi-au îndreptat atenţia una asupra aleteia.

Erau o blondă care semăna cu Nicole Kidman şi o brunetă care semăna cu Avril Lavigne, care, cum au ajuns faţă în faţă, s-au luat afectuos în braţe şi au început să se mângâie.

La scurt timp s-a eliberat un scaun şi s-au aşezat - Avril Lavigne peste Nicole Kidman - lipindu-şi obrăjorii unul de altul.

Nu s-au mărginit însă la atât, pentru că la scurt timp, Avril a început să o pupe pe gât şi ureche pe Nicole.

Spre stupefacţia mea în faţa lipsei de reacţie a pensionarilor din tramvai, pe la 1 Mai deja se sărutau franţuzeşte.

La Caşin s-au mai domolit, iar Avril a scos o pungă de seminţe şi a început să le spargă alături de Nicole.

Au coborât la Piaţa Presei Libere şi au dispărut înspre Parcul Herăstrău.

Domnu' Videanu... Ştiu că până să vă mustreze părinteşte Băsescu, eraţi pe cale să interziceţi o paradă a homosexualilor în Bucureşti, deci înainte să mă refuzaţi, gândiţi-vă la mine ca la un frate mai mic al dumneavoastră şi arătaţi puţină înţelegere.

Ştiu că validatoarele pe care le-aţi instalat în tramvaie reţin codul numeric personal (CNP) al celui ce îşi validează călătoria. Daţi-mi şi mie lista cu cei ce au validat cartelele pe traseul 41 în ziua de 8 martie, în jurul orei 11 a.m. Le voi găsi uşor pe cele două. Codul începe cu 2 şi în dreptul anului este ori 89, ori 90 ori 91.

De fapt staţi puţin... Ce bou sunt! Am uitat că validatoarele din acel 41 afişau mesajul "ÎNCHIS"...

Iar v-am deranjat de pomana, la naiba... Nu-i nimic, am avut şansa să mai stăm de vorbă. Cum v-aţi distrat la Paris astea două zile? A fost greu... Pai munciţi cam mult, se pare, mai luaţi-vă şi dumneavoastră o vancanţă...

Concediu plăcut în continuare, domnu' Adriean.