Wednesday, March 14, 2007

Bucureşti, colecţia primăvară - vară

Colecţia primăvară-vară a Bucureştiului se vrea a fi una înfloritoare, exuberantă, pe un fundal gri-cenuşiu de bloc cu graffiti, realizându-se astfel un contrast provocator, dar nu lipsit de şarm (foto jos).
Moda acestui anotimp este îndrăzneaţă, nu cunoaşte limite sau bariere. Se remarcă prin încălcarea regulilor, fie ele şi de circulaţie. Graniţa subţire dintre carosabil şi trotuar dispare, etalarea puterii automobilului fiind principalul punct de interes (foto jos).


Tonul monoton şi gri al asfaltului este revigorat prin petice ingenios plasate, din materiale diferite, dar rezistente (foto jos).


Peticele pătrate sunt însă asortate de fâşii provocator întinse şi rupturi, marcate de amprentele personalizate ale acelor gură-cască care nu s-au uitat la timp pe unde merg (foto jos).


Moda sezonului primăvară-vară pune un important accent pe fizic, dar mai ales pe funcţiile fizice. Pudoarea nu mai este un concept valabil, iar când de pildă te taie la vezică, trendul impune descărcarea instantanee în orice loc te-ai afla (foto jos).


Un inconvenient al sezonului primăvară-vară îl reprezintă costul piperat al accesoriilor, în cazul de faţă câinii maidanezi (foto jos).


Preţul minim pentru capturarea unui astfel de accesoriu absolut inseparabil de Bucureşti este de 100 de RON, decizie luată recent de primarul capitalei noastre, domnul Adriean Videanu (foto JOS).


Ooooo, dar m-am luat cu vorba şi am uitat să recunosc meritele creatorului acestei colecţii.

Felictări domnule primar, gusturi ca ale dumneavoastră, mai rar! După câte aţi făcut eu zic că aţi merita cu vârf şi îndesat o vacanţă.

Concediu plăcut în continuare, domnu' Adriean...

1 comment:

andrei manea said...

Uite o idee pt locuri de parcare:
Idee